Politica de Confidentialitate


Site-ul www.primera-fashion.ro este proprietatea S.C. MTK SOLIT LIFE SRL cu sediul social: Strada Alba nr 6 sector 4 Bucuresti inregistrata la reg. com.: J29/352/2019 , CUI: 39808185.

Societatea S.C. MTK SOLIT LIFE SRL are datoria de a administra datele personale ale utilizatorilor site-ului www.primera-fashion.ro doar in conditii de securitate, potrivit legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modifcata si completata, precum si conform legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Datele cu caracter personal al tuturor utilizatorilor website-ului www.primera-fashion.ro corespund Regulamentului Uniunii Europene 2016/679 (Regulamentul general privind protectia datelor, cunoscut si ca GDPR). 


Articolul 1.Datele personale colectate

1.1.  In momentul in care plasati o comanda ( direct pe site, telefonic sau pe chat-ul de la Facebook ), datele dumneavoastra cu caracter personal sunt colectate. Acelasi lucru se intampla si atunci cand participati la un concurs sau prin orice alta interactiune cu paginile noastre cu ajutorul Social Media.


1.2. Urmatoarele date sunt considerate date cu caracter personal :

– Date de contact (nume, prenume, adresa de domiciliu, adresa de email, numar de telefon); varsta si data nasterii;

– Informatii referitoare la plata (numarul cardului bancar, data expirarii si codul de securitate);

– Istoricul cumparaturilor;

– Produsele preferate;

– Informatiile referitoare la livrare si facturare (adresa de livrare, si adresa de facturare);

– Date sau continut primit din partea dumneavoastra, cum ar fi fotografii, comentariir sau recenzii ( testimoniale ) ;

– Date afisate pe retelele de social media cum ar fi numele dvs., fotografia de profil, unde locuiti, orasul natal, lista de prieteni si alte informatii ;

1.3. Date colectate  automat

1.3.1. In momentul efectuarii unei tranzactii , se colecteaza urmatoarele date :

A. Date cu privire la conexe, care includ – adresa IP, informatii despre paginile vizitate si durata vizitei pentru a optimiza resursele necesare unei functionari adecvate a site-ului;

B. Date referitoare la sesiunea dumneavoastra de navigare pe website sau prin interactiunea cu email-urile pe care vi le trimitem;


Articolul 2. Scopul colectarii datelor cu caracter personal

Datele dumneavoastra cu caracter personal sunt folosite de catre societatea
S.C. MTK SOLIT LIFE SRL in urmatoarele cazuri :

2.1. Prestarea serviciilor oferite de catre compania noastra:– Confirmarea si procesarea comenzilor, facturarea lor, si informatiile privind statusul lor;
– Rambursuri si retururi; 
– Serviciul de asistenta oferit clientilor

2.2. Marketing si Reclame– Participarea la concursuri organizate de catre noi;
– Abonarea la newsletter;
– Statistici necesare pentru imbunatatirea website-ului;
– Realizarea unor profile de marketing;
– Comunicarea de oferte sau promotii.

 

 

Articolul 3. Termenul de pastrare al datelor cu caracter personal

3.1. Datele cu caracter personal pe care le colectam sunt pastrate pe tot parcursul plasarii comenzii si pana aceasta ajunge la dvs si timp de 24 de luni dupa incheierea relatiei noastre. Stergerea datelor dvs din baza noastra de date, se poate realiza oricand, la cerere.  O puteti face trimitandu-ne un email la [email protected] sau telefonic, la 0761 155 217.  

3.2. Exceptie face cazul in care v-ati abonat la newsletter-ul nostru. In acest caz, trebuie sa va dezabonati manual.

Articolul 4. Cu cine impartasim datele cu caracter personal

4.1. Echipa Primera va asiguram ca datele dvs personale nu vor fi utilizate in scopuri care sa va puna in pericol  De aceea , am revizuit contractele cu partenerii nostri, si va asiguram ca sunt in concordanta cu legislatia Uniunii Europene cunoscuta ca GDPR .

4.2. Asadar, datele dvs sunt impartasite cu furnizorii de servicii de curierat; furnizorii de servicii de plata/bancare si furnizorii de servicii de marketing. Datele sunt, de asemenea, partajate cu terte parti atunci cand utilizati butoanele retelelor sociale .


Articolul 5. Protejarea datelor cu caracter personal

5.1. Folosirea unor algoritmi de criptare de ultima generatie ajuta la transmisia online a datelor cu caracter personal care sunt stocate pe servere securizate. Printre masurile noastre de securitate si siguranta se numara si statistici necesare pentru asigurarea sigurantei site-ului si serviciilor puse la dispozitia dvs. si alte masuri privind atacurile cibernetice; prevenirea si detectarea tentativelor de fraudare + masuri cu privire a altor riscuri. 

Chiar daca eforturile pe care le depunem pentru a va proteja datele personale sunt mari, va informam ca transferul informatiilor prin intermediul internetului, sau prin intermendiul altor retele publice de comunicare, nu este 100% sigur, existand riscul ca datele cu caracter personal sa fie vazute si pe urma utilizate de catre terte parti neautorizate de catre noi, stat sau dvs. In acest caz, societatea
SC ST CONCEPT BUSINESS SRL , nu va fi responsabila pentru astfel de vulnerabilitati ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

 

Articolul 6. Drepturile utilizatorului (accesul, rectificarea, stergerea datelor)

6.1. Conform legislatiei in vigoare, aveti urmatoarele drepturi cu privire la datele dumneavoastra cu caracter personal:

–  Acces la datele dvs. cu caracter personal , care sunt inregistrate si folosite;

– Solicitarea de a modifica sau sterge datele dvs;

– Opunerea colectariii datelor dvs.cu caracter personal fara  o justificare anume, ca datele dvs. sa fie folosite pentru marketing direct sau sa fie dezvăluite unor terti in acest scop;

–  Cat si oricare alt drept stabilit prin legea nr. 677/2001 si prin legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

 

 

 

TOP

X